perlhorta.info

Defensem el territori
Portada del calendari 2018
Fem l’horta possible, un calendari per 2018 que il·lustra les claus per caminar cap a la Sobirania Alimentària

A través de les metàfores visuals creades per la sinèrgia entre l’il·lustradora Noemi Requena i la fotògrafa i dissenyadora Helena Olcina, el calendari d’enguany presenta algunes de les ferramentes, palanques o processos que ens fan transitar per l’agroecologia cap a la Sobirania alimentària

Amigues i amics,
Com cada any, rebem amb il·lusió el calendari de llauradors i llauradores ecològics a la comarca de l'horta i del PV, grups de consum, mercats de venda directa i altres recursos agroecològics i informacions que ens ajuden a menjar bé, bo i del costat de casa, que Per l'Horta impulsa junt amb altres col·lectius com Llavors d’Ací i la Plataforma de Sobirania Alimentària entre altres.

Estimats i estimades lectores de la nostra web,
 

,

Per L'Horta
 

Article extret de Samaruc Digital, escrit per Fernando Bellón, editor de Agroicultura-Perinquiets.
25 gener 2016. València
 

 
GABINET DE COMUNICACIÓ. AJUNTAMENT DE VALÈNCIA. 14 GENER 2016
 
LA PLAÇA DE L'AJUNTAMENT ACOLLIRÀ UN MERCAT DE PRODUCTES ECOLÒGICS L'ÚLTIM DIUMENGE D’ESTE MES, QUAN ES TANCA AL TRÀNSIT
 
“Potenciarem que en els mercats municipals se cedisquen parades a agricultors ecològics”
 

Article extret del portal de informació ambiental Samaruc Digital.
Abel Campos 6/01/2016
 

Article extrét del diari Levante EMV.
29/12/2015
 

Aquest article d'Esther Vivas, extret del seu blog, introdueix la crítica als aliments quilomètrics i les seues conseqüències, en unes festes on el menjar és un dels punts centrals de les nostres trobades.

Des d'aquest enllaç pots comprar el calendari 'Fem l'Horta Possible' 2016 i te'l enviarem a casa. No oblides posar la teua adreça de correu electrònic per si ens sorgis algun dubte. Gràcies per fer l'horta possible!
 
També el pots adquirir en els següents llocs:
 
Ciutat Vella:
-Racó de la Corbella, plaça del Pilar
-Encarnis Tomero, carrer Maria Cristina,11
-Ca Revolta, carrer Santa Teresa, 10
-Gloria Bonita, carrer Roters 4

,

Diumenge 13 de desembre s'ha presentat el calendari “Fem l’horta possible” 2016 a l'espai dels Horts Urbans de Benimaclet. El calendari aposta pel consum de l’agricultura ecològica prop de casa i recull una guia de producció ecològica, mercats de venda directa, grups de consum i recursos de -i això és novetat d'enguany- tot el País Valencià. La presentació ha estat amenitzada amb una lectura de poesies de Pepa Úbeda i Empar de Lanuza i ha estat seguida un centenar de persones.

El calendari “Fem l’horta possible” 2015, que editen els col·lectius Per L’Horta, Llavors d’Ací, Plataforma per la Sobirania Alimentària del PV, Fira Alternativa de València i la Universitat d’estiu de l’Horta, presenta 14 il·lustracions d’artistes com Jorco, Cristina Peris Grau, Josep Manuel Domènech Alandes, Pedro Garcia Hoya, Paloma Bu, Laura Galisteo Garzón, Elías Taño, Tomas Go

JARDÍ BOTÀNIC
 
Entrada i activitats gratuïtes al Jardí Botànic per la setmana de la ciència  22 - 23 NOVEMBRE 2014
 

Esther Vivas
 
«No menges res que la teua besàvia no haguera reconegut com a menjar». La cita, extreta del llibre ‘El detective en el supermercado’ de Michael Pollan, denuncia l’adulteració que pateixen molts dels productes que s’ofereixen actualment als supermercats. «No tots poden qualificar-se com a aliments, alguns són més aviat substàncies comestibles amb aspecte alimentós», apunta al seu llibre.
 

Eixir del circuit alimentari per consumir ecològic no és tan car. Calen ganes

València sembra seva nova Horta
 
/ El País

Pàgines