perlhorta.info

Defensem el territori

Horta és Futur convoca una manifestació per celebrar l'aturada del PGOU i reivindicar l'empoderament ciutadà

Horta és Futur formada per associacions de veïns, llauradors, grups ecologistes, de defensa del territori, del patrimoni i de la identitat, Centres Socials, associacions d'estudiants, ONGs... així com per experts i ciutadans particulars. Covoca un acte d'afirmació i de celebració el dia 16 de maig
 
És un acte de celebració perquè hem demostrat que anant tots i totes juntes hem pogut aturar (encara que siga pel moment) els plans espoliadors de l'equip de govern de l'ajuntament de València liderat per Rita barberà. Entre totes hem parat el PGOU que amenaçava a l'horta (i a la ciutat) i això, després de tants anys amargs ho hem de celebrar.
 
És un acte d'afirmació perquè volem cridar ben fort que siga quin siga el nou govern municipal la ciutadania continuarem estant ací i ja no ens anem a estar quiets davant de plans i projectes que no vagen a favor de bé comú.
Que estem enamorats de l'horta i n'estem orgullosos.
 
I també és un acte de reivindicació perquè no sols volem aturar els desficacis com els que queden pendents en els municipis de Tavernes i Alboraia, sinó fer els nostres somnis realitat. Perquè sabem el que hem de fer per aconseguir un horta viva i productiva i anem, entre totes, a fer-ho.
 
PER AIXÒ AQUESTA FESTA SOLS TÉ SENTIT SI TU TAMBÉ VENS.
 
mira també: https://youtu.be/azzZNFBy83A
 

 
 
si vols adherir-te o col·laborar en la manifestació com a col·lectiu o individualment envia'ns un correu a:
web@perlhorta.info
 
si vols difondre l'acció en el teu entorn pots descarregar-te i imprimir els fitxers adjunts:
 
 

Etiquetes: