perlhorta.info

Defensem el territori

Roda de premsa per convocar el la mani del 16M

Convocada una manifestació este dissabte per celebrar l'aturada del PGOU
 
València, 12 de maig de 2015.- La Plataforma Horta és Futur, ha convocat una manifestació per a este dissabte 16 de maig des de la Plaça de l’Ajuntament fins la Plaça de la Mare de Déu on es durà a terme l’acte central de la jornada amb la lectura d’un manifest i actuacions musicals, amb l’objectiu de commemorar i festejar la paralització del Pla General d’Ordenació Urbana que pretenia aprovar el govern de Rita Barberá.
La manifestació arrancarà a les 18 hores des de la Plaça de l’Ajuntament on està prevista la crida que marcarà l’inici de la mateixa amb la participació de l’humorita valencià Xavi Castillo.
 
La Manifestació recorrerà els principals carrers del centre de la ciutat de València i passarà pels carrers de les Barques, Pintor Sorolla, Parterre, Carrer La Pau, Sant Vicent, Maria Cristina, Bosseria, Cavallers per parar a la Plaça Manises i finalitzar a la Plaça de la Mare de Déu.
La Plataforma Horta és Futur està formada per llauradors, associacions de veïns de la ciutat de València així com de pedanies i municipis de la comarca de l’Horta, grups ecologistes, de defensa del territori i del patrimoni, centres Socials, associacions d'estudiants, ONG... així com per experts i ciutadans particulars.
Els llauradors Enric Navarro i Susana Ferrando han anunciat, aquest matí en roda de premsa, la convocatòria de la manifestació d’aquest dissabte i han explicat que “es tracta d’un acte de celebració perquè s’ha demostrat que treballant de forma conjunta, s’ha pogut paralitzar, encara que siga pel moment, els plans espoliadors de l'equip de govern de l'Ajuntament de València liderat per Rita Barberà”. A la roda de premsa també han intervingut integrant de les Associacions de Veïns de Castellar i Orriols.
La plataforma Horta és Futur aclama i vol festejar que entre totes hem parat el PGOU que amenaçava a l'horta (i a la ciutat) i això, després de tants anys amargs ho hem de celebrar”.
 
Un deEls eslògans utilitzats per promoure i fer difusió de la manifestació del proper dissabte 16 de maig indica “dia dels enamorats de l’horta”. Una manifestació més de l’afirmació i de l’orgull que els integrants de la plataforma Horta és Futur sostenen.
Els portaveus de la plataforma Horta és Futur han explicat en roda de premsa que la convocatòria de la manifestació del proper dissabte dia 16 de maig és un acte d'afirmació que es posiciona davant, siga quin siga el nou govern municipal de la ciutat de València. Horta és Futur reitera i ratifica que continuarem estant ací i ja no ens anem a estar quiets davant de plans i projectes que no vagen a favor de bé comú”.
A la roda de premsa, els portaveus d’Horta és Futur han exposat que amb la manifestació també es pretén fer un acte de reivindicació “perquè no sols volem aturar els desficacis com els que queden pendents en els municipis de Tavernes i Alboraia, sinó fer els nostres somnis realitat. Perquè sabem el que hem de fer per aconseguir un horta viva i productiva i anem, entre totes, a fer-ho.”
 
+info:
http://perlhorta.info/content/horta-%C3%A9s-futur-convoca-una-manifestac...
 
https://youtu.be/azzZNFBy83A
 
https://youtu.be/Ww-vL6JhWwM
 
 

Etiquetes: