Per L'Horta · Defensem el territori

Festa #ZALaltribunal

València, 28 de juny de 2019

La plataforma Horta és Futur. No a la ZAL ha celebrat a Las Naves (València) una festa per a celebrar l’èxit de la campanya La ZAL als tribunals, amb la qual s’han cofinançat de llarg les despeses originades pel recurs judicial contra la planificació de la Zona d’Activitats Logístiques que les Administracions volen implantar sobre terrenys de La Punta.

Música amb Pool Jazz, bar amb begudes i aliments d’allò més reparadors tenint en compte les elevades temperatures del dia, projecció amb precioses imatges de La Punta preparada per Anaïs Florin, sorpreses com un fotoreclam amb escenografia de la reconeguda artista gràfica Barbiturikills, o el lliurament d’unes reproduccions fotogràfiques de l’acció Patirmoni a les Associacions veïnals de Natzaret i Castellar així com a l’Alcaldia de La Punta, o l’alfarrassar de quatre caixes de verdures acabades de collir…

En definitiva, una jornada amb molt bon ambient durant la qual també era possible retirar la recompensa sol·licitada en el moment de les aportacions a la campanya, o conèixer com es troba actualment la tramitació de la demanda judicial contra el Pla Especial de la ZAL, o intercanviar opinions sobre possibles futures accions contra aquest projecte infame.

En el seu moment la plataforma donarà detalls de com s’han gastat els diners recaptats. Mentrestant… continuarem amb la lluita: sense La Punta no hi ha futur per a València!

Plataforma Horta és Futur. No a la ZAL