Per L'Horta · Defensem el territori

Alerta solidària Via Campesina-Tsunami

DONE HUI AL FONS TSUNAMI D'AUXILI I RECONSTRUCCIÓ DE LA VIA CAMPESINA

 

Via Campesina llança esta iniciativa per a recol·lectar fons per a les comunitats afectades pels Tsunamis

Recolze directament a comunitats de pescadors i llauradors en el seu propi esforç de reconstrucció del desastre causat pels Tsunamis

 

Via Campesina l'aliança mundial d'organitzacions de llauradors, productors familiars, treballadors agrícoles, dones rurals, indígenes, llauradors sense terra i altres moviments rurals – crida a la solidaritat amb els milions de persones afectades pel tsunami, i els invita a participar en una campanya global de recol·lecció de fons per a recolzar els esforços de les nostres comunitats de pescadors i llauradors afectades a iniciar la nostra pròpia reconstrucció a través de les nostres organitzacions de base.

 

Sol·licitem el teu donatiu d'emergència per a ajudar-nos directament a cobrir les necessitats bàsiques de menjar, aigua, sostre i salut a les nostres famílies afectades, així com per a iniciar el nostre treball a mitjà termini, de reconstruir les nostres pròpies comunitats.

 

Vosté pot fer una donació amb la seua targeta de credet internacional en el nostre servidor segur ací:

https://secure.groundspring.org/dn/index.php?aid=4589
http://www.viacampesina.org/IMG/jpg/donate3-2.jpg

(disculpe que estiga només en anglés)

 

[Si preferix fer una transferència bancària o enviar un xec, les dades estan baix]

 

La filofilosofia d'auxili de la Via Campesina és que les nostres comunitats han de participar directament i ser els actors principals en el procés de reconstrucció, de manera que les organitzacions de pescadors i llauradors han de tindre un rol principal de mobilització i suport. Via Campesina busca donar el suport polític que les nostres organitzacions i comunitats necessiten en este procés, i ajuda a obtindre els fons que es necessiten per al rescat i la reconstrucció. Els fons que es recol·lecten en esta campanya seran usats per a enfortir les comunitats locals com els actors principals en este procés.

 

L'èxit dels esforços d'auxili locals i organitzats autònomament per la societat civil local en desastres anteriors en Amèrica Llatina, Àsia i Àfrica, en contrast amb els desmobilitzadores i ineficients programes imposats pels governs, han marcat moments crucials en el desenvolupament i el creixement de moviments socials populars de base pels quals els marginalitzats prenen control de les seues pròpies vides. Treballem junts en este moment i fem-ho en formes que ajuden a l'autosuficiència, l'organització de base i el poder dels pobles per a enfrontar-se al futur! A més dels milions que han sigut desplaçats o afectats, molts milions han perdut les seues cases i el seu equip per a pescar o per a sembrar: bots i xarxes destruïts, terra contaminada, cultius arrassats i animals morts. La seua donació ens ajudarà a recuperar la nostra vida digna.

Exemples de les accions que ja s'han començat:

– En Indonèsia, la Federació Nacional d'Organitzacions Llauradores d'Indonèsia (FSPI), membre de la Via Llauradora, junt amb altres organitzacions socials, ha creat un equip d'auxili de la societat civil que esta treballant en Aceh (on s'estimen 25,000 morts i molts mas desapareguts o sense casa) i en les províncies del nord de Sumatra (5,000 morts) distribuint provisions, i duent a terme busques i rescat de persones. La situació és dramàtica i en este moment (30 de desembre) no hi ha comunicació directa amb moltes àrees.

 

– A Sri Lanka, el país mes afectat pels tsunamis, l'Organització Nacional de Pescadors (NAFSO) han enviat 5 equips d'auxili a les zones afectades per a recolzar el treball de socors i iniciar el treball de reconstrucció. Han organitzat equips d'investigació i busca d'informació i ara estan definint com resoldre les necessitats urgents de Socorro mentres que les comunitats planegen i comencen a realitzar el treball, a llarg termini, de rehabilitació. Pot fer una donació amb la seua targeta de credet internacional en el nostre servidor segur ací: https://secure.groundspring.org/dn/index.php?aid=4589 (disculpe que estiga només en anglés) [Si preferix fer una transferència bancària o enviar un xec, les dades estan baix]

INSTRUCCIONS PER A DONAR PER CORREU O PER TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA

 

1. A Europa, pot depositar en el compte següent:

 

– Numere de compte: 3035 0022 4202 2005 5606

– Nom del compte: Via Campesina-Hondures

– ANAVEN code: ÉS23 3035 0022 4202 2005 5606

– BIC/SWIFT code: CLPEES2M

– Banc: Caixa Laboral

– Direcció del banc: Carrer 8 de gener, Guernika, País Basc

– Tel: +34 94 625 0098

– Fax: +34 94 625 6662

– Favor d'enviar-nos un email avisant-nos de la seua donació a nico.verhagen@t-online.de

 

2. Des dels Estats Units (o per a comptes i/o ordes de pagament en dòlars nord-americans), per a donar per correu:

 

Favor de fer el seu xec a nom de "Via Campesina/EMPADRONA" I enviar-ho a:

 

EMPADRONA/Via Campesina 2288 Fulton Street, suite 103 Berkeley, CA 94704 USA

 

3. Si desitja fer una transferència bancària, pot fer-ho enviant a:

 

NOTA: els fons han de ser transferits al First Unió Bank en els Estats Unit, on el Banc Grup L'Estalvi Hondureny (BGA) té el seu compte. En la transferència vosté ha de col·locar les dades del beneficiari final.

 

a. Dades del Banc Beneficiari

– Banc: Banc Grup L'Estalvi Hondureny (BGA)

– Nom:Pedro Rafael Alegria, Maria Concepció Betanco, Via Llauradora

– Numere de compte BGA: 107 108 6292

– Telèfon: ( 504 ) 235-9915 and 239-4679

– País i Ciutat: Hondures, Tegucigalpa M.D.C.

 

b. Dades del banc en els USA

– Banc: First Unió Bank (ara s'anomena Wachovia)

– Codi APARTA 026005092

– Codi Swift B/C: PNBP US 3N NYC

– Numbero de compte: 2000192001436

– Nom: Banc Grup L'Estalvi Hondureny (BGA) Favor d'enviar-nos un email avisant-nos de la seua donació a: viacampesina@multivisionhn.net

 

4. Si desitja fer una transferència bancària directament a Indonèsia, pot enviar els fons a:

 

Banc: Estàndard Chartered Bank Codi Swif: SCB LIDJ XAXXX Direcció of Bank: Jl. Imam Bonjol No. 17 North Sumatera, Indonèsia. Numere de compte: 047-1-005467-2 Nom del compte : Sintesa (Yayasan Sinar Tani Indonèsia) Favor d'enviar-nos un email avisant-nos de la seua donació a: ilubis@cbn.net.aneu (en anglés si és possible)

MOLTES GRÀCIES PEL SEU SUPORT I SOLIDARITAT!!!

 

Via Campesina (http://www.viacampesina.org)