Per L'Horta · Defensem el territori

PKAT Comunicat de premsa 19 : abril : 05

Comunicat de premsa 19 : abril : 05

Concert solidari a Benfairó el 21 de maig
Per una Vall-digna lliure d’especulació i d’alta tensió!

La Plataforma Kontra l’Alta Tensió i l’Especulació (PKAT) i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benifairó de la Valldigna, hem organitzat pel proper dissabte 21 de maig un concert solidari.

Les actuacions començaran a les 23.00h al Camp de Futbol de Benifairó i participaran entre altres Xavi Moreno, Ximo Caffarena, Bajoqueta Rock i Obrint Pas.

Amb aquest concert s’intentarà recaptar fons per a continuar lluitant contra el projecte de la línia d’alta tensió. El concert és solidari i, per tant, totes les persones que hi serem treballant ho farem sense cap ànim de lucre.

Rebutgem a la línia d’alta tensió i els projectes devastadors que es volen fer a les nostres comarques, ja que ometen els evidents perjudicis, ambientals, paisatgístics i nocius per la salut que provocaran les línies d’alta tensió de 440 kv i la urbanització massiva de les nostres comarques.

Per tant, des de PKAT entenem aquest concert com una jornada de lluita contra aquestes agressions que es volen dur a terme tant a la Valldigna com a les comarques del voltant.

Ara més que mai, ens cal la major participació possible per fer front a aquest present de destrucció que ens imposen. Per això, PKAT convoquem a totes aquelles persones solidàries que vulguen viure en una Valldigna lliure d’especulació i d’alta tensió.

Us esperem a tots i totes el dissabte, 21 a Benifairó.

O ara, o mai!