Per L'Horta · Defensem el territori

Es consuma el desallotjament del Xalet del Dr Bartual

Aquest matí dia 22 de setembre de 2005, s'ha consumat a La Punta el desallotjament de Rosa de sa casa, el Xalet del Dr Bartual.

De res han servit els recusos judicials encara pendents, ni que l'edifici tinguera protecció màxima, ni que la presencia de la propietaria assegurara la bona conservació de l'immoble, vists els efectes sobre l'estat de les cases desallotjades previament (vegeu les del nucli de la Senda de Llora, p.ex.), ni que aquesta s'haguera negat a abandonar la seua propia casa, la seua propia vida, val a dir.

El Port de Valencia, el SEPES, la ZAL, l'Ajuntament…. (entre todos la mataron…), no poden esperar. Tanta pressa tenen que s'han presentat amb camions de mudances per fer fora a la Rosa aquest mateix matí.
 Ah! i amb dues fugones de policia, no fos cas que es posara difícil fer-la fora de sa casa. O és que tenen por d'alguna cosa?
Tampoc han deixat que cinc amigues i amics de la Rosa es pugueren acostar a la casa a ajudar-li i donar-li suport moral.

En fi, una estampa d'eixa valencia sosteniblemodernabiennalistopenpensant que des dels mitjans, el poder i els papanates ens han fet creure (bé, a alguns ja no ens enganyen)