Per L'Horta · Defensem el territori

Èxit de la bici-passejada per Vera

Un veí explica el valor patrimonial dels edificis i les terres de Vera

Més de 100 bicicletes es van aplegar dissabte per fer un recorregut per la partida de Vera d'Alboraia, per informar-se, donar suport i denunciar la situació de la partida, on l'alcalde d'Alboraia, Manuel Àlvaro, pretén instal·lar un centre comercial i uns multicines tot al·legant 'interés general' per fer-ho, i arrassant així un dels racons més bonics, fèrtils, i productius de tota l'Horta de València

De pas, el senyor Àlvaro preten especular amb els terrenys que ocupa actualment el centre comercial. Tota aquesta operació es podria qualificar d'expoli impresentable i inadmissible, però tal i com estan les coses a la conselleria del senyor Blasco, on sembla que hi ha barra lliure, la ciutadania i els veïns ja no podem refiar-nos ni un segon.

Al llarg del recorregut vam poder anar veient les pancartes que els veïns de Vera havien posat dos dies abans en protesta pel que vol fer l'alcalde, de les quals en podeu veure una mostra a la foto següent presa al Molí de la Gamba.

La passejada informativa-reivindicativa va acabar a migdia a l'Ajuntament d'alboraia per mostrar el rebuig ciutadà a aquest destrellatat projecte.