Per L'Horta · Defensem el territori

El vídeo d’Informe Semanal sobre l’urbanisme valencià a internet

Si encara no heu vist el ja famós video de la discòrdia emés a Informe Semanal sobre l'urbanisme valencià, podeu vore'l a you tube, una pàgina que recopila videos per al seu visionat. Això si, cal que ho feu des d'una connexió de banda ampla.

El susdit reportatge, va alçar força polseguera per que per per primera vegada en un horari de màxima audiència i en una televisió d'abast estatal se li donava veu a les víctimes del capitalisme urbanístic que venim patint al País Valencià des de fa uns anys, i que té com a instrument executori la ja famosa [LRAU], aprovada pel PSPV-PSOE i aplicada sense contemplacions pel PP.

Malgrat donar-li veu també al conseller Blasco (almenys dues intervencions) i al cap dels promotors Benjamín Muñoz (impagables declaracions), sembla que al govern Camps no li va agradar que algú desmuntara el seu quimèric país de les meravelles, en el que sembla que està instal·lat.

La realitat no obstant, és més aspra, i el govern Camps no pot permetre que es conega massivament. Per això va tindre la ocurrència (de vergonya aliena) de enviar un video-publirreportatge a Informe Semanal sobre lo bé que es fan les coses a València, per que l'emetera, suposem que en 'desgreuge'. A més d'amenaçar amb desallotjar a TVE del seu centre territorial a València, que casualment és propietat de la Generalitat.

Vore per creure…..