Per L'Horta · Defensem el territori

20080225elpval_1.jpg

Les nostres bicifestacions

Les Bicifestacions s’han convertit en la nostra manera reivindicativa d’ oposar-nos a l’ Autovia.

Fins ara hem fet 3, les 2 primeres sigueren  al 2008 (24 de Febrer i 13 d’ Abril

 

– respectivament) i la 3ª va ser el passat 26 d’ Abril de 2009; ací teniu un vídeo de la darrera que férem… http://www.youtube.com/watch?v=gKsy4j-jGac

– Normalment començem a la plaça de l’ Ajuntament de Burjassot (poble aón començaría el traçat) i fem un recorregut semblant al de l’autovia, passant per dins dels pobles de Godella, Rocafort, Massarojos, Montcada, Alfara del Patriarca, Vinalesa, Foios  per a finalitzar a Meliana. Pel camí se solen afegir més Bici-manifestants dels pobles afectats pel projecte. Vos mantindrem informats de properes convocatòries en aquesta web de Per l’horta.

Per a montar una manifestació d’aquestes característiques, n’hi ha que demanar permís a la Delegació del Govern, i des d’ahí criden a la Policia Local de cada poble, per a que ens escorte pel seu terme municipal…  es realment un show!!

– Com a curiositat, a Massarojos, que es terme de València, no sól apareixer la seua policia local, i tenen que fer eixe paper els de Rocafort o els de Montcada.

Les notícies als mitjans…

 

El País … http://www.elpais.com/articulo/Comunidad/Valenciana/Ciclistas/autovia/l/Horta
/elpepiespval/20080225elpval_15/Tes/

 

Hortanoticias

http://www.hortanoticias.com/noticia.asp?ref=164934

Les fotos estàn tretes a Vinalesa, i la segona en concret, a un pont per damunt del Barranc del Carraixet, un dels simbols de l’ Horta Nord, que sería travessat per l’autovía també.