Per L'Horta · Defensem el territori

horts_urbans_benimaclet001.jpg

Els horts urbans de Benimaclet tornaran a plantar-se a l’abril

En una assemblea celebrada dimarts a la seu de l'AVV de Benimaclet els responsables del projecte van explicar als adjudicataris de les parcel·les la situació exacta de l'acord que permetrà posar en marxa definitivament el projecte d'horts urbans, després de la seva victòria front el BBVA.

 

Segons l'Ajuntament en uns 20 dies l'acors definitiu de cessió ja estarà signat, pel que a l'abril ja podrà començar-se a plantar. A més, es va informar que s'ha augmentat el nombre de parcel·les de 47 a 60 i se n'ha augmentat la mida, que se cediran als veïns que vullguen conrear-les per un límit de 20 anys.

Ara, les properes tasques són recuperar els terrenys, tornar a llevar la runa escampada pel BBVA, anivellar i refer els cavallons. Un cop realitzades es preveu la celebració d'una festa d'inauguració.

Per tal de sufragar les despeses jurídiques de la lluita en defensa dels horts -advocats, procuradors i una possible multa a dos companys denunciats- s'han editat unes samarretes solidàries que es poden comprar per 7 euros al Centre Social Terra (baró de sant petrillo 9), a la seu de l'AVV de Benimaclet (c/Valladolid 42) o al Col·legi Públic Pare Català (Pare Alegre s/n)