Per L'Horta · Defensem el territori

bannerFira(1).jpg

La Fira Alternativa en fa 25

25 anys després, la Fira Alternativa continua aplegant la creixent oferta de col·lectius, artesans, llauradors i entitats que oferixen alternatives de consum, producció i cultura a la ciutat de València.

Enguany la Fira se celebrarà els primer cap de setmana de juny, al mateix emplaçament del llit vell del Túria on s'ha desenvolupat els darrers anys i se centrarà -un any després de la'ccident de Fukushima i de la renovació de la llicència a Cofrents- en el canvi de model social que ha d'acompanyar inevitablement el canvi de model energètic per un de nou més sostenible, econòmic, eficient i democràtic.

Com a cada Fira, aquest és el punt de trobada del menjar vegetarià, productes ecològics, llibres crítics, artesania de tot tipus i un mercat de verdura de l'horta, a més de tot tipus de col·lectius socials i ecologistes que aprofitaran per difondre les seues propostes i denúncies.

Durant els tres dies que dura es desenvoluparà una intensa agenda de xarrades, tallers i actuacions musicals que s'aniran detallant els propers dies.