Per L'Horta · Defensem el territori

Ha començat la Universitat d’estiu de l’Horta

El Barri de Benimaclet fa de contenidor dels actes programats entre el 20 i el 21 de juliol

 

Ausiàs Bermell / El Punt Avui

Un estiu més, i gràcies al treball de diversos col·lectius, arriba la Universitat d'Estiu de l'Horta. Enguany s'hi desenvolupa al barri de Benimaclet i disposa com a tema principal, la lluita dels horts urbans veïnals.

Onze anys després i amb un panorama totalment diferent al que va imposar la resistència davant els projectes demolidors impulsats per la bombolla immobiliària a les alternatives agroecològiques per eixir de la crisi, la Universitat d'Estiu de l'Horta torna a una barriada que ha protagonitzat amb èxit, una lluita per recuperar uns terrenys d'horta ja destruïts i preparats per a la seua cimentació tot i convertir-los en uns horts urbans, veïnals i autogestionats.

Els actes s'hi desenvolupen a la seu de l'Associació de Veïns de l'avinguda Valladolid i han començat aquesta mateixa vesprada.

La Universitat d'Estiu és gratuïta per a tots els que hi participen i s'inscriguen. Hi ha servei opcional de dinar, sopar i bar. Els menús són vegetarians de productes frescos de l'horta. El preu del dinar és de 7 euros i el sopar de 5.

 

La notícia també ha estat publicada a BarriodelCarment.net, a la web de la Plataforma Sobirania Alimentària i a la de la Cooperativa Integral Valenciana.