Per L'Horta · Defensem el territori

PERLHORTA LILA_mitjà.jpg

Per l’Horta prepara una consultoria jurídica en defensa del patrimoni i el medi ambient

Per l'Horta inicia un nou projecte destinat a millorar les ferramentes de defensa del nostre patrimoni ambiental, agrícola, cultural i històric que és l'horta valenciana. En els propers mesos posarà en marxa un servei d'assessoria jurídica pensat per a tots aquells col·lectius locals afectats per ordenacions del territori i plans urbanístics lesius i que no disposen d'infraestructura, recursos i informació per iniciar un procés judicial tots sols. En una segona fase l'assessoria podria obrir-se a particulars.

Amb eixe projecte Per l'Horta vol posar a disposició dels moviments socials i ciutadania tota l'experiència i documentació acumulades durant més de deu anys de lluita i treball en defensa de l'horta.

Per a fer possible, humanament, este nou projecte Per l'Horta demana la col·laboració d'estudiants o llicenciats en dret que vulguen col·laborar amb l'associació de forma altruista. A canvi s'ofereix formació jurídica guiada a través de casos pràctics a càrrec d'advocats amb anys d'experiència en dret urbanístic i ambiental.

Els interessats poden escriure a juridica@perlhorta.info i enviar-hi el seu currículum vitae

Durant els mesos de novembre i desembre es faran les entrevistes personals.