Per L'Horta · Defensem el territori

cartell-presentacio-calendari-2013.jpg

Per l’Horta presenta el seu calendari 2013

Aquest dissabte 1 de desembre es presentarà públicament la quarta edició del Calendari de Per l'Horta, enguany dedicat a les ferramentes tradicionals de treball agrícola i als mètodes naturals de conservació dels aliments.

L'acte es realitzarà al mercat de Venda Directa de Productes del Camp de Godella, a la plaça de l'Ermita i comptarà amb l'animació musical de del grup Escamutxó, un tast de productes ecològics i la presentació dels continguts i novetats d'enguany.

Eixe calendari és una iniciativa de diversos col·lectius de la ciutat de València i voltants (Per l'Horta, Plataforma per la Sobirania Alimentària del PV, Fira Alternativa de València, Llavors d'Ací, etc.) sensibles amb la promoció de l'agricultura ecològica i tradicional com a ferramenta per a la defensa del territori, en general, i del patrimoni agrícola, en particular, en defensa de la sobirania alimentària.

El calendari, també inclou una guia de productors i productores d'agricultura ecològica, distribuïdores i grups de consum, per tal de facilitar el contacte entre els diferents agents que treballen en eixe àmbit, aixina com una finestra per tal que es puguen donar a conèixer al gran públic.

 

El calnedari en pdf es pot descarregar al final d'este article.