Per L'Horta · Defensem el territori

menjar.jpg

Vegetàlia nou patrocinador de les Beques Educar Menjant

L’empresa d'alimentació ecològica Vegetàlia finançarà una nova beca destinada a projectes d’educació alimentària entre els joves de la Fundació Jaume Casademont 2012-2013.

Vegetàlia serà a partir d’aquest any un nou col•laborador de les Beques Educar Menjant que tenen com a objectiu promoure els hàbits saludables entre els més joves

Vegetàlia, amb 27 anys d’història i seu a Castellcir, en plena natura, es dedica principalment a l'elaboració i distribució d’aliments ecològics arreu del país, amb una extensa gamma de productes saludables.

L’empresa participa d’aquest projecte conscient de la importància de fomentar una educació alimentària de qualitat entre els joves, amb el convenciment que com a marca han de participar també en iniciatives que aportin valor a la nostra societat.

Les Beques Educar Menjant són una iniciativa de la Fundació Jaume Casademont i Dipsalut, i compten amb el suport d’empreses i institucions com Llet Nostra, la Fundació Teknon, Viñals Soler, Fundació Humana , els departaments de Salut i Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, El Celler de Can Roca, la Universitat de Girona o l’Associació contra l’Anorèixa i Bulimia.

L’objectiu de les beques és estimular i promoure totes aquelles iniciatives que es duguin a terme als Països Catalans –o zones de parla catalana— en l’àmbit educatiu i lúdic de 0 a 16 anys, per fomentar els valors d’una alimentació saludable en el marc d’una gastronomia que és entesa com a cultura.

Les beques s’atorgaran als projectes innovadors que s'apliquin en un entorn de desenvolupament lúdic i educatiu, ja sigui a dins l'escola, ja sigui a fora, i que siguin capaços de transmetre amb continuïtat en els infants i els joves un compromís per una alimentació que també sigui un mitjà de coneixement, d’intercanvi i d’identitat cultural.

Enguany es celebra la sisena convocatòria i els projectes es poden presentar fins el dia 15 d’abril a traves del web www.fundaciojaumecasademont.cat.

Vegetàlia patrocinarà una de les Beques Educar Menjant 2012-2013 dotades amb 3.000 euros. Podeu trobar més informació de l’empresa a www.vegetalia.com