Per L'Horta · Defensem el territori

portada_calendari.jpg

Ja està disponible el calendari 2013 Fem l’Horta Possible -comprant verdura ecològica prop de casa-

El calendari, que recull productors d'agricultura ecològica de la comarca de l'Horta i voltants, enguany inclou, per cada mes, una tècnica de conservació d'aliments acompanyada d'una recepta seleccionada pel crític gastronòmic Santos Ruíz. Al mateix temps també es presenta una fitxa amb una ferramenta relacionada amb l'agricultura tradicional. També s'hi inclouen diverses efemèrides i trobades anuals com ara les trobades d'intercanvi de llavors tradicionals.

El calendari Fem l'Horta Possible és projecte que naix de diversos col·lectius com ara Per l'Horta, La Fira Alternativa de València, Llavors d'Ací o la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià i pretén donar difusió als productors i productores ecològics més pròxims (enguany 40 projectes) així com als grups de consum (els quals han experimentat un fort increment respecte de l'any passat d'onze a setze).

El calendari té un cost bàsic d'1,5 euros per cobrir les despeses d'edició més la voluntat que cadascú vulga o puga aportar per col·laborar en projectes de promoció de l'agricultura ecològica i tradicional.

 

Els llocs de distribució són:

 

Web (te'l enviem a casa):

https://www.perlhorta.info/content/regala-o-regalat-el-calendari-de-lhorta-2013

València:

Ciutat Vella:

Racó de la Corbella, plaça del Pilar
Llibreria Associativa Sahiri, carrer Danses, 5
Encarnis Tomero, carrer Maria Cristina,11
Ca Revolta, carrer Santa Teresa, 10

Russafa:
La Tavernaire, carrer Dénia, 18

Benimaclet:
Terra, carrer Baró de San Petrillo, 9

Patraix:
L'Alqueria, carrer Pintor Cortina, 27

Picanya:
El Cuc, centre de recuperació, Avda. Sta. Maria del Puig, 10