Per L'Horta · Defensem el territori

carme-miquel.jpg

Carme Miquel engega una campanya de microfinançament per editar una novel·la sobre La Punta

“Mataren el verd” és el títol de la història novel·lada de la destrucció de La Punta de València, ara fa deu anys per a construir-hi una ZAL que encara no està acabada. Ara, l'escriptora Carme Miquel vol reconstruir aquells fets, de forma novel·lada però sent fidel als fets i deixant clar el paper que hi van jugar les diferents persones i administracions.

Per a fer possible l'edició de l'obra, Miquel ha iniciat una campanya de micromecenatge a través del portal Verkami per tal d'aconseguir els 3.300 euros necessaris per tal que el llibre veja la llum. Els mecenes que decidisquen recolzar el projecte rebran diferents recompenses segons la quantitat, que van des d'un exemplar –per 15 euros- a una col·lecció de contes i CD infantils, camp literari en el que més ha destacat Miquel.

Carme Miquel ha escrit diferents assaigs de literatura infantil i juvenil i pedagogia a més de diferents novel·les, tant juvenils com per a adults. També publica una columna setmanal a Levante. Ara, però, ha optat per eixe sistema per a editar el seu nou llibre per tal d'assegurar-se “la total independència que una obra de denúncia com aquesta requereix”. L'autora no amaga que el seu projecte té com a un dels seus objectius expressar la seua preocupació per la progressiva desaparició de l'horta de València.