Per L'Horta · Defensem el territori

Cartel-01-723x1024.jpg

Hui comença la Trobada per la Terra 2013

 

Hi serem a Castielfabib, Alberg LOS CENTENARES, al Racó d’Ademús

Cada vegada som més persones les que des del nostre territori construïm Sobirania Alimentària. Ens preocupem per produir i consumir de forma diferent, ens impliquem en les lluites en defensa del nostre territori, cultura i drets, ens preocupem per saber com funciona i quin impacte té la nostra manera de vida i especialment l’actual model agroalimentari, ho denunciem i , somiant amb un sistema diferent, construïm alternatives.

En el context actual, es fa encara més evident la necessitat de compartir el nostre coneixement, de reforçar les nostres lluites i de consolidar espais comuns que construïsquen un model diferent basat en la Sobirania Alimentària dels pobles.

Ara és temps de CONSTRUCCIÓ, de treball real, aleshores: TREBALLAREM com eixos principals de la Trobada:

– Com encarar i canviar les Barreres legislatives que impossibiliten la producció cassolana, tradicional i sobirana

– Com continuar enfortint la xarxa entre grups de consum, compartint eines, recursos i lluites

– Com recolzar un procés necessari de canvi paradigmàtic cap a la CONFIANÇA i la PROXIMITAT amb les iniciatives llançades al nostre territori de Certificació Social Participativa.

Amb aquest ànim, des de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, us convidem a fer part d’aquesta trobada, on hem tractat d’organitzar espais de formació, discussió i debat orientats a trobar sinergies que ens espenten a l’acció conjunta, enfortint aquesta xarxa cada vegada més visible i necessària de persones i col·lectius que lluiten per un model diferent a través de la creació d’aliances per la Sobirania Alimentària dels pobles. Perquè volem Sobirania Alimentària ja! Organitzem-nos, lluitem i construïm juntes!

Pots consultar el programa i tota la informació sobre la Trobada en la pàgina Web. Inscriu-te a través del formulari d’aquesta Web o per via telefònica en el nombre 963879178. Els preus i condicions estàn disponibles al formulari.