Per L'Horta · Defensem el territori

pac.jpg

Una campanya recull signatures on-line per modificar la Política Agrària Comunitària

Ecologistes en Acció, SEO/Birdlife, la Societat d'Agricultura Ecològica i WWF han iniciat una campanya d'enviament de cartes electròniques als eurodiputats per tal de pressionar per a que canvie la Política Agrària Comunitària (PAC) en la sessió del Parlament Europeu del proper 13 de març.

 

Adjuntem el manifest. Més informació i el formulari per signar ací

 

Els nostres pobles i la nostra agricultura estan en crisi!

Demana als teus polítics a Brussel·les que voten pel canvi

La política agrària europea necessita ser reformada urgentment. Durant més de 50 anys, la UE ha subvencionat i incentivat pràctiques agràries que contaminen el nostre sòl, la nostra aigua i el nostre aire, mentre que l'agricultura més respectuosa amb el medi ambient s'ha anat marginant. És a dir, els diners públics, els teus diners, s'han malgastat. Les pèrdues per al camp i l'agricultura han estat enormes:

3,7 milions de llocs de treball agraris van desaparèixer durant l'última dècada, el 92% dels rius i llacs europeus estan afectats per contaminació i sobreexplotació a causa de l'agricultura intensiva i 300 milions d'aus lligades als medis agraris han desaparegut des de 1980. Açò és inacceptable!

Ja és hora de reorientar els suports cap a les bones pràctiques agràries que respecten la natura i produeixen aliments saludables de manera sostenible per a les futures generacions. Si no vols que els teus diners subvencionen pràctiques agràries que destrueixen el camp, demana-li als teus Europarlamentaris que voten a favor d'una política agrària (PAC) més verda a mitjans de març. Per primera volta, ells tenen l'oportunitat i el poder de votar per una PAC que no malbarate els teus diners i done suport a una producció d'aliments més sostenible. I açò ens beneficiarà a tots.