Per L'Horta · Defensem el territori

aigua.jpg

Reclama contra l’abús del rebut de l’aigua (Tamer)

La Unió de Consumidors de València està totalment en contra de la regularització i aplicació retroactiva de la pujada desproporcionada de la TAXA TAMER, Taxa Metropolitana pel Servei de Tractament i Eliminació de Residus Urbans, que s'estan començant a cobrar en els rebuts de l'aigua.

Amb l'objectiu de facilitar la reclamació als ciutadans, la Unió de Consumidors de València ha elaborat un FORMULARI DE RECURS DE REPOSICIÓ contra la decisió del EMTRE de regularitzar de manera retroactiva el 4t trimestre del 2011.

Els ciutadans que vullguen presentar eixe recurs de reposició contra l'APLICACIÓ RETROACTIVA DE LA TAXA TAMER poden descarregar-se el formulari que està a disposició dels usuaris a la a la pàgina web www.uniondeconsumidores.org, o bé anar a les oficines de la Unió de Consumidors, ubicades al Mercat de Russafa, i un cop emplenat i adjuntant una còpia del rebut de l'aigua presentar davant l'EMTRE, Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus.

La Unió de Consumidors està distribuint el formulari de recurs de reposició contra la pujada del TAMER entre els ciutadans interessats un formulari per interposar recurs de reposició contra pujada de 152% de la Taxa Metropolitana pel Servei de Tractament i Eliminació de residus urbans que ve reflectida en els rebuts de l'aigua.

En aquest recurs es sol·licita l'anul·lació de la liquidació, ja que es va procedir a incorporar la nova taxa als rebuts de l'aigua sense notificar prèviament la nova liquidació de la TAMER incomplint les previsions de la Llei general tributària.

 

Descarregar-se el formulari

 

Recurs TAMER per a Borbotó, Carpesa i Benifaraig