Per L'Horta · Defensem el territori

PERLHORTA GROC.jpg

El portal Per l’Horta.info inicia una nova època

Fa un any que Per l’Horta va renovar totalment el seu portal web, començant a actualitzar diariament els seus continguts i incrementant  la seua presència a les xarxes socials, per tal de millorar la comunicació i la difusió de totes aquelles lluites i iniciatives en defensa del patrimoni natural, cultural i històric que representa l’horta de València.

 

Dilluns comença una nova etapa en aquesta aposta i s’inaugura un projecte de blog col·lectiu per tal que Per l’Horta.info esdevinga un espai que represente les diferents veus que hi ha darrere les nostres lluites i alternatives. Una vintena de persones, vinculades als moviments socials, llauradors, experts o activistas locals col·laboraran diàriament convertint el portal en un espai de trobada i difusió de la pluralitat de propostes, persones i espais que estimem l’horta i que creiem que cal protegir i defensar en totes les seues dimensions.

 

Des d’història local fins a trucs pràctics per a l’hortolà, passant per a l’arqueologia, la biodiversitat, la denuncia, les receptes o la recuperació de les dites i les tradicions pròpies de l’horta i els seus habitants tindran cabuda en aquesta nova etapa.

 

Esperem que vos agrade i que ens seguiu llegint com fins ara.