Per L'Horta · Defensem el territori

xuquer.jpg

El Xúquer es ven al millor postor amb la complicitat de la Generalitat valenciana i el Govern d’Espanya

XÚQUER VIU

 

El final de la tramitació del nou Pla del Xúquer no ha pogut ser més negatiu per al Xúquer, l'Albufera i la Ribera. Negociacions opaques realitzades a esquenes de la societat i de la resta de sectors interessats han empitjorat un pla que en la seua versió inicial ja no complia la Directiva Marc de l'Aigua i que consagrava la sobreexplotació dels nostres ecosistemes aquàtics.

Xúquer Viu, en representació de la resta d'organitzacions ecologistes valencianes, votà en contra d'aquest nefast pla en el Consell d'Aigua del Xúquer que tingué lloc el passat 14 de març. El proper 26 de març serà informat pel Consell Nacional de l'Aigua abans de la seua publicació. Molt haurem de lluitar si volem revertir aquest pla per aconseguir un Xúquer i una Albufera vius.

Us adjuntem i demanem que llegiu l'explicació de vot de Xúquer Viu en el Consell d'Aigua del Xúquer i aquest és el comunicat que hem realitzat al respecte. Us demanem que esteu molt atents a les pròximes convocatòries que des de Xúquer Viu anem a fer. En tot cas el proper dissabte 6 d'abril ens vorem a la Trobada de la Ribera a la població de Corbera.