Per L'Horta · Defensem el territori

cabanyal.jpg

Vídeo de les al·legacions contra el Pla d’Espoli del Cabanyal

Bon dia. Vos envie un vídeo de “Salvem el Botànic, Recuperem Ciutat” recolzant la campanya de "Salvem el Cabanyal-Canyamelar" arreplegant al·legacions contra el Pla d’espoli dissenyat des de l’equip de govern municipal. Una lluita ciutadana molt important per al present i el futur de València.

 

Una de les moltes agressions urbanístiques greus que pateix la nostra ciutat és l’espasa de Damocles que hi ha damunt del barri de Cabanyal-Canyamelar, amenaçat per un projecte de l’equip de govern de la ciutat que vol partir el barri en dos, trencant la seua valuosa xarxa urbana, a més d’enderrocar alguns edificis emblemàtics de l’anomenat modernisme popular. Un Pla que ha estat declarat espoli pel Ministeri de Cultura, però que l’alcaldessa està emprenyada en dur a terme abans de que siga desallotjada de la seua poltrona. 

 

Fins el 22 de setembre teniu temps per presentar les al·legacions a este pla destructor, podeu fer-ho per internet o en qualsevol centre oficial que tinga registre d’entrada. Es poden signar totes les al·legacions que es vulga, sempre que no estiguen repetides. Trobareu models d’al·legacions en la web de Salvem Cabanyal.

http://www.cabanyal.com/ i en molts altres llocs.