Per L'Horta · Defensem el territori

dexufa.jpg

Naix la primera orxata ecològica UHT amb DO Xufa de València

Des de Per l'Horta aplaudim la creació de la primera orxata ecològica amb DO Xufa de València i enllacem el comunicat de la seua presentació demà:

 

"Nuevas Horchatas", formada per les empreses valencianes Orxates Hisc i Terra i Xufa, porta 3 anys sumant esforços per dinamitzar el mercat de la xufa i l'orxata. Tenim el plaer de presentar-los el llançament de la nostra Orxata "Terra i Xufa" UHT, la primera orxata envasada en bric que uneix la Certificació Ecològica i l'aval de la Denominació d'Origen Xufa de València. També anunciarem el proper llançament de la formulació sense sucre afegit, que veurà la llum en els propers mesos.

Estarem encantats de comptar amb la seua assistència a l'acte de presentació d'eixe nou projecte, que tindrà lloc el dia dimecres 17 de setembre a les 11,00 hores a l'espai gastronòmic "Bueno Para Comer, situat al carrer Almirall Cadarso núm 14 de València. Tindrem l'honor de comptar amb la presència del cuiner Bernd H. Knöller, del Restaurant Riff (1 estrella Michelin), que prepararà per a l'ocasió un sorprenent maridatge que ens confirma les enormes possibilitats de l'orxata com a element innovador a la cuina.

Comptarem amb la representació del Consell Regulador de la Denominació d'Origen Xufa de València, i amb el dissenyador gràfic Dídac Ballester (Premi ADCV de disseny gràfic de packaging 2001 i Premi Tendències al Millor Dissenyador Gràfic 2011), creador del disseny gràfic del packaging.