Per L'Horta · Defensem el territori

promo_observatori_.png

Comença la campanya Diners al Carrer on hi ha un projecte de Per l’Horta

 'Diners al Carrer' és un projecte de les Candidatures d'Unitat Popular per destinar uns diners no previstos dels pressupostos parlamentaris i que creuen que legítimament han de destinar a iniciatives ciutadanes

 

l'Observatori Ciutadà de l'Horta, un dels projectes en què està treballant Per l'Horta ha segut seleccionat com a possible destinatari dels diners a través de la proposta de la CUP-País Valencià i per això et demanem que el votes si ho consideres oportú des d'aquest enllaç anant al final de la pàgina i prement el botó 'següent'. T'ixirà una pàgina on tens tots els projectes per votar el que vulgues. Pots triar-ne un màxim de 3.

 

I recorda: El termini acaba el 31 de desembre de 2014!!

 

 

Per fer-te una idea sobre l'Observatori Ciutadà de l'Horta que pensem presentar en 2015 i sobre el que encara estem treballant i on ens manca finançament per posar a punt la eina d'Informació Geogràfica per introduir les dades en web:

 

Podeu vore un projecte previ de l'equip de l'Observatori: Recuperem Horta, Recuperem Ciutat  que combina la participació ciutadana i la tecnologia d'informació geogràfica junt a la gent de analizo.info que podeu vore (i participar) ací:

 

– recuperem Horta Nord: http://proyectos.analizo.info/app/per-lhorta-nord-2014/

– recuperem Horta Centre: http://proyectos.analizo.info/app/per-lhorta-centre-2014/

– recuperem Horta Sud: http://proyectos.analizo.info/app/per-lhorta-sud-2014/