Per L'Horta · Defensem el territori

logo_observatori_largo-02.jpg

Implantació de l’Observatori Ciutadà de l’Horta al municipi de València

Estimats i estimades amigues, volem informar-vos de les últimes notícies al voltant de l'Observatori Ciutadà de l'Horta de València, projecte que des de Per l'Horta portem desenvolupant poc a poc des del 2013 amb les primeres eixides per cartografiar l'horta de Burjassot.

 

Des de la tardor del 2016 hem estat treballant en la redacció d'una proposta d'implantació de l'Observatori al municipi i pobles de València per tal de poder rebre una subvenció per part de l'Ajuntament de València. Ara, podem comunicar-vos amb alegria que el passat gener es va fer efectiva la subvenció i que ja hem començat a treballar per a dur-la a terme. Podeu consultar el resum del projecte en el document adjunt més avall.

 

El projecte planteja una primera part, la que estem actualment desenvolupant, on estem posant a punt l'eina informàtica, la plataforma web i els continguts necessaris per a fer-la pública. I una segona part, on començarem amb les eixides de camp amb diversos grups motors del municipi per tal d'observar i cartografiar el territori conjuntament.

 

Us anirem mantenint informades d'aquesta segona fase conforme vaja aplegant el moment i per si esteu interessades en participar-hi.

 

Per últim agrair a les persones, col·lectius i institucions que ens han donat suport al llarg d'aquest temps per anar desenvolupant el projecte, ara seguim treballant amb una ajuda major!

 

Si teniu qualsevol dubte o consulta podeu escriure a observatori@perlhorta.info

 

L'equip de l'Observatori