Per L'Horta · Defensem el territori

Presentació Extra de la Cartellera TURIA

Presentació Extra Cartellera TURIA

23/11/2017.- El pròxim dijous 30 de novembre a les 19.00 hores es presentarà, a la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset (plaça Forn de Sant Nicolau 13 de València), l’exemplar extra de la cartellera TURIA amb el títol ATUREM LA ZAL. RECUPEREM LA PUNTA.

Hi intervindran Vicent Vergara (director de la TURIA), Ruth Mestre (Institut Drets Humans UV), Carmen González (presidenta AVV La Unificadora) i Josep Gavaldà (membre de Per l’Horta). Després hi haurà una picadeta i una actuació musical a càrrec de Sandra Boïls Trio / Arrelats.

Amb un bon grapat de col·laboracions sobre els origens, l’evolució i l’estat actual de la situació a La Punta, o les conseqüències de continuar insistint en la destrucció de l’horta. Treballs signats per Carles Dolç (arquitecte), Alberto Llobell (advocat urbanista), Joan Olmos (enginyer de Camins), Anna Gimeno i Laura Ballester (periodistes), Vicent Torres (economista), Josep Gavaldà (Per l’Horta), Ignasi Vázquez (alcalde de La Punta), Mª Ángeles Ull (biòloga), Juli Moltó (AVV Natzaret), Jorge Mateos (AE-Agró), Ruth Mestre (Institut de Drets Humans), Salva Calatayud (AVV Castellar-l’Oliveral), Javier Alabau (veí poblats del Sud)…