Per L'Horta · Defensem el territori

De l’horta a la plaça
i ruta ciclista reivindicativa

De l’horta a la plaça.- L’últim diumenge de gener de 2019, dia 27, la plaça de l’Ajuntament de València es convertirà en punt de trobada entre la ciutadania i les diferents iniciatives generades al voltant de l’Horta de València.

Es tracta d’un mercat de producció agrícola de proximitat, hi haurà tallers infantils, presentació d’experiències, música, xarrades…

Organitzat per la Regidoria d’Agricultura, Horta i Pobles i el Consell Agrari Municipal de València.


Foto cortesia de Fernando Mafé

Foto cortesia de Fernando Mafé

Per al mateix dia, des de Per l’Horta volem convidar-vos a una ruta ciclista per reivindicar la xarxa de camins de l’horta com a elements de connexió d’ús agrícola i de vehicles no motoritzats. Iniciarem a les 10.15h amb un acte simbòlic d’instal·lació d’un pal amb la senyalística dels camins dels pobles de l’Horta Nord. Farem un recorregut pels camins d’horta fins la zona de Burjassot-Godella on instal·larem un segon pal que indicarà els pobles de les rodalies. Acabarem sobre les 13.00h i tornarem a la plaça de l’Ajuntament de València.

En total són uns 12 km. Podeu consultar la ruta completa en aquest enllaç. Per a participar cal fer la inscripció al següent formulari, on hi ha més informació. Les places són limitades per garantir la seguretat i el gaudi de l’activitat i es donarà prioritat a les sòcies i socis de Per l’Horta.