Per L'Horta · Defensem el territori

20 anys de la ILP Per l’Horta!

Estimats i estimades sòcies, fedatàries, companyes, entitats…

Ens complau convidar-vos a commemorar els XX anys des de la presentació de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) en defensa de l’Horta, la qual va ser el preludi de la constitució de l’associació Per l’Horta.

Us esperem el dissabte 27 de novembre de 2022 a les 12 hores a la Fàbrica de Seda de Vinalesa (Carrer dels Jocs, Vinalesa). Estem preparant una jornada molt especial. Ací teniu la invitació a l’acte. També us compartim ací baix les informacions al voltant del dinar i l’estructura de l’acte.

12 h Benvinguda i presentació de l’acte, projeccions, exposició, albaes i traca inaugurals
14 h Dinar de caldera de fesols i naps al carrer (cal reservar *), homenatges diversos i micro obert
17 h Tancament i agraïments

Ens agradarà molt si dueu records, històries, poemes, cançons, textos, fotos…que vulgueu compartir. Voldríem fer un espai de micròfon obert per a fer-ho possible!

* Imprescindible: Per a poder gestionar el dinar cal inscriure’s i reservar plaça. El preu que hem establert és 15 euros per a persones adultes i 10 euros per a xicalla menor de 12 anys (inclòs). Inclou picadeta, amanida, caldera (vegetariana/amb carn), begudes, postres i cafè. Si alguna persona té dificultats per assolir-ho podeu fer l’aportació que pugueu i ho assumim col·lectivament!

Empleneu este formulari per a reservartrieu l’opció de caldera i l’opció de pagament/aportació. Si teniu dubtes de com fer-ho escriviu a perlhorta@perlhorta.info o contacteu amb nosaltres al 650101669.

Per a arribar a Vinalesa des de València podeu anar en bicicleta pel barranc del Carraixet i en Metro (línia 3) fins a Foios. Si necessiteu compartir cotxe podeu escriure’ns i vorem si us podem reagrupar.

Us hi esperem! Gràcies pel vostre fidel suport!
Salut i Horta
Per l’Horta