Per L'Horta · Defensem el territori

Noves veus del territori

València, 27/11/2022
NOVES VEUS DEL TERRITORI

Emmarcat als Debats de la tardor organitzats entre Ca Revolta, Joventut pel Clima i Per L’horta. Principal fita anual, una ocasió justament per a retrobar-se, reflexionar i enraonar entre totes les sòcies, amigues i col·lectius afins que giren entorn a l’activisme i la participació ciutadana en la ciutat de València. En aquesta ocasió vam raonar sobre el feminisme rebel, les conseqüències dels incendis, mirarem en perspectiva tant el fenomen de la corrupció com la lluita contra les desigualtats socials al País Valencià i ens vam detindre exclusivament a escoltar les noves veus en defensa del territori.

Convocant a No al Mat de Castelló, Per L’horta de la Safor, Per L’horta d’Ontinyent i Ubicació Racional de les energies renovables, vam poder mantenir un debat realment interessant sobre les diverses agressions al territori que s’estan donant arreu del País Valencià.

Cada companya va descriure la situació actual del seu territori i com des de l’organització horitzontal i la interacció entre la ciutadania amb l’administració pública tracten de fer front a les vulneracions de drets i diferents agressions que es donen al seu voltant. A més a més, l’ocasió va servir per crear sinergies entre els 4 col·lectius i generar punts de trobada ideològicament i tècnicament parlant, formes de fer i d’organitzar-se.

Per tal de democratitzar l’activitat i arribar al màxim nombre de persones i de manera gratuïta es va fer oberta i accessible en Ca Revolta i es va publicar al canal de Ca Revolta, enllaç disponible ací.

Activitat subvencionada per l’Ajuntament de València