Per L'Horta · Defensem el territori

“Pensar en verd”
Un llibre de l’Associació Per l’Horta

L’emergència climàtica imposa un canvi de paradigma en el disseny del territori que invertisca la dinàmica de les últimes dècades. Passar d’urbanitzar l’Horta a ruralitzar allò urbà. De cimentar la terra a reverdir la ciutat. Un territori serà resilient si disposa d’un bon sistema d’infraestructura verda. Extens i ben connectat.

València ha estat nomenada #capitalverdaeuropea2024 i queda tant per fer! Una vegada més volem subratllar la importància de gestionar de manera intel·ligent el territori per tal a preparar-nos per a les incerteses del Canvi Climàtic, i ahí l’Horta de València té TOT a dir.

PENSAR EN VERD: cap a la resiliència territorial en temps d’emergència climàtica. Oportunitats i propostes per a un nou disseny del sistema d’infraestructura verda de la ciutat de València al s.XXI” és el primer llibre editat per l’Associació Per l’Horta, un llibre sobre propostes d’intervenció per a millorar l’adaptació del municipi de València al canvi climàtic, en un temps molt breu i amb un cost assumible.


Podeu baixar la versió pdf aquí o adquirir la versió en paper (preciosament impresa per Impresum) a la llibreria La Repartidora (C/Reverend Rafael Tramoyeres, 8, Benimaclet) o contactant-nos en perlhorta@perlhorta.info

També trobareu aquí la gravació de la presentació del llibre (on vos contem els fonaments!), disponible en youtube.

Gràcies a totes les que ens doneu suport i recordeu que adquirint el llibre ens ajudeu que continuem treballant per a reivindicar una Horta viva i connectada en la resta d’espais verds de la ciutat ❤️

Presentació de Pensar en verd en youtube:


pd – Una preciosa il·lustració que ens ha regalat @silvia.tester, mil gràcies!