perlhorta.info

Defensem el territori
02/01/2018 Al·legacions al PATODH, segona fase
  Al·legacions en la segona fase d'exposició pública del Pla d'Acció Territorial d'Ordenació i Dinamització de l'Horta de València (desembre 2017)  Per l'Horta ha presentat al·legacions a aquest Pla el dia 2 de gener de 2018 davant la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori.   Els temes centrals del text són els següents: – les zones rurals comunes (ZRC) – els sectors – els enclavaments – la connectivitat de la infraestructura verda i els vectors de connexió.

Comunicat de premsa de Per L'Horta
10 novembre 2016
 
El PATH presentat per l'actual consell és més proteccionista que el de l'any 2010 però no reclassifica ni una Ha de terres urbanitzables i a més reserva
3 milions de m2  d'horta per a futures urbanitzacions.
 

,

Carme Melo* / Per L'Horta
27/02/2016
Article extret del diari.es
 

PER L'HORTA
26 de febrer de 2016
 
Resum de la Revisió Crítica del PATH de València

PER L'HORTA
València 26 de febrer 2016
 
Abstract del article presentat al III Congrés d’Estudis de l’Horta Nord, en febrer de 2011, on Josep Gavaldà i Victor Bayona analitzen la superfície i connexions de la versió del PATH en 2010. Podeu llegir sencer en el pdf adjunt.
 
"En 2001 el poble valencià va impulsar una Iniciativa Legislativa Popular per a presentar

Segurament molts de nosaltres estem de vacances, però recordareu que  està en exposició pública per presentar al·legacions el PLA TERRITORIAL  DE PROTECCIÓ DE L’HORTA, i havíem quedat en que preparàvem un full  d’al·legacions individuals per tal que les persones (a banda de les que  presentaran les organitzacions) puguem també presentar les nostres.
Caldria:
-Posar les dades personals de cadascú (al final del document).
-Signar-lo.
-Presentar-lo com a molt tard el dia 30 d’agost en algun dels següents llocs:

GRUPO DE FACEBOOK: Defensem l'Horta
 
La Iniciativa popular “Defensem l’horta” Aglutina a toda una serie de instituciones y particulares que propugnamos el mantenimiento y protección de l’Horta en Valencia.

Consideramos que la iniciativa del Gobierno Valenciano de redactar el Plan de Acción Territorial de la Huerta (PATH) es la última oportunidad para solucionar los problemas de la Huerta de Valencia.