Per L'Horta · Defensem el territori

Visites guiades als murals de la Punta

VISITES GUIADES ALS MURALS DE LA PUNTA

27/04/2018.- Els passats dies 10 i 11 de març tingué lloc a la Punta SENSEMURS, I Trobada de Muralistes per l’Horta, un encontre amb creadors* d’art urbà d’àmbit internacional, que varen realitzar les seues obres sobre diverses parets de cases i edificis de la pedania. Una mostra d’art compromès, concebuda per a donar visibilitat a la problemàtica d’un punt de la ciutat històricament desterrat i que val la pena conèixer. El projecte SENSEMURS va rebre el I Premi Còmic i Desenvolupament Social atorgat per la Fundació Divina Pastora.

Aquella trobada va estar organitzada per la plataforma Horta és Futur. No a la ZAL, com a part de la campanya Aturem la ZAL. Recuperem La Punta, que té com a objectiu la paralització del Pla Especial de la ZAL de València i l’inici d’un procés de participació ciutadana. La Punta hauria de recuperar la seua funció tradicional i formar part d’un veritable corredor de trama verda que connecte el jardí del Túria, el Parc de Desembocadura del riu i el Parc Natural de l’Albufera.

La plataforma ha programat quatre nous recorreguts acompanyats per a ubicar i comentar els murals, així com el context urbà i històric que els ha acollit.

Calendari:
_divendres 11 de maig a les 18.00 hores
_divendres 18 de maig a les 18.00 hores
_dissabte 26 de maig a les 11.00 hores
_dissabte 2 de juny a les 11.00 hores

El punt de trobada serà el xalet del Doctor Bartual (Camí Canal 74, València).

* Artistes: Aryz, Blu, Borondo, Escif, Anaïs Florin, Hyuro, Luzinterruptus, Daniel Muñoz SAN, Sam3 i Elías Taño.

Més informació:
web Recuperem la Punta
facebook Recuperem la Punta
web Per l’Horta