Qui som

Si vols rebre informació de Per L’Horta, escriu a:

perlhorta@perlhorta.info

PER L’HORTA és un moviment social hereu de la­ primera Iniciativa Legislativa Popular per la protecció de l’Horta de València (ILP) constituit formalment com associació sense ànim de lucre.

PER L’HORTA no pretén ser un grup més en defensa del territori, sinó que vol ser catalitzador de totes aquelles accions o polítiques que vagen encaminades a l’aconseguiment dels objectius que es proposaven a la ILP. És a dir, accions i polítiques per la protecció de l’Horta de València, de posar en valor aquest paisstge, el seu patrimoni agrícola, hidric i cultural i històric.

Per aconseguir-ho, treballem, sovint en silenci i fora dels fòcus, amb tot tipus de persones, associacions o institucions que tinguen alguna a cosa a dir o fer en relació a l’Horta o qüestions relacionades com ara: la cultura popular valenciana, l’agricultura tradicional i biològica, el paissatge, la cultura gastronòmica, la sostenibilitat, la educació ambiental, i els drets humans.

També treballem públicament, mitjançant accions directes no violentes, comunicats de premsa o fent públics i donant difussió a informes o estudis propis o d’altres persones, associacions o institucions que vagen en la direcció dels objectius abans esmentats.

PER L’HORTA pretén ser un moviment cívic que incidisca en la realitat per canviar l’estat actual de menyspreu cap a l’agricultura i els valors patrimonials del nostre món rural.

Per assolir aquestes fites, necessitem influència i finançament, i això s’aconsegueix principalment amb més membres.

Si vols ser també part d’aquest projecte, ara tens la oportunitat. Només has de descarregar-te la butlleta de subscripció(baix), emplenar-la i enviar-nos-la per correu a l’adreça que trobaràs en ella.

Si ets més internàutica o et fa mandra anar a correus, sempe pots enviar-nos un correu (perlhorta@perlhorta.info) amb el teu nom i telèfon i ens posarem en contacte amb tu.

D’altra banda, si vols fer algun tipus d’aportació econòmica a la causa(benvinguda siga!), demana el nostre compte corrent a perlhorta@perlhorta.info